Om Lars Petersen

Brandulykken

Som 3-årig var jeg udsat for en alvorlig brandulykke, hvor jeg blev forbrændt på mere end halvdelen af kroppen, og bl.a. mistede størstedelen af mine fingre. Jeg har derfor set anderledes ud, så længe jeg kan huske, og ikke kunnet det samme som alle andre – i hvert fald ikke på papiret.

 

Min egen vej

Gennem mit liv har jeg været nødt til at tage mange kampe med mig selv for at føle, at jeg passede ind. Jeg har trodset mine egne og andres begrænsninger og forventninger, accepteret hvem jeg er, og hvordan jeg ser ud, og har fundet min egen vej i livet, hvor jeg er lykkes med mange forskellige ting – alt dette, og meget mere, kan du høre mere om i mine foredrag.

 

På scenen

På scenen finder du en energisk og inspirerende foredragsholder, der elsker at blande alvor, humor og selvironi. Jeg inddrager publikum så meget som muligt, og får dem til at reflektere over deres egen hverdag og liv, og måde at anskue og møde anderledeshed på.

Det vigtigste for mig er, at publikum går derfra med en god oplevelse og har været underholdt, og har fået noget at reflektere over med sig hjem.

Følg mig på:

Kontakt

Telefon: 20272250

E-mail: info@hattenaf.dk