Foredrag til voksne

Jeg har to forskellige foredrag til voksne, du kan læse mere om herunder. Jeg taler f.eks. til pædagoger, lærere og undervisere, til institutioner, foreninger, virksomheder, etc..

 

Praktisk
Et foredrag varer ca. fem kvarter – halvanden time, inkl. spørgerunde. Jeg justerer selvfølgelig gerne ift. din tidsramme, ligesom jeg også gerne vil lave oplæg til debat og/eller facilitere en sådan. Lyder det som noget for dig? Kontakt mig gerne til en uforpligtende snak

FOREDRAG 1

Motivation og livslyst

 

Foredraget tager udgangspunkt i min ulykke og livshistorie, og handler om, hvordan jeg ikke har ladet mit handicap og udseende være en begrænsning.

 

Foredraget berører bl.a. emnerne selvværd, motivation og lyst til livet, og handler også om at føle sig udenfor og/eller anderledes, og på den anden side, hvordan vi møder de personer, der ikke er som os selv, eller ligner os selv. Det hele er selvfølgelig krydret med humoristiske anekdoter.

 

FOREDRAG 2

Skub kærligt til de unge

 

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer, og de mennesker der har skubbet og presset mig til at gøre ting, jeg ikke troede var mulige, kommer jeg med bud på, hvordan vi kan skubbe kærligt til unge mennesker – selvfølgelig uden at skubbe dem ned i afgrunden.

Jeg taler ind i de tidstypiske tendenser, hvor vi er blevet mere opmærksomme på skrøbelige børn og unge, og så mener jeg noget om, at vi godt må forlange noget og stille krav til, at de skal gøre sig umage.

Følg mig på:

Kontakt

Telefon: 20272250

E-mail: info@hattenaf.dk